HedbergFoto_B

Hedbergs Foto

Hemsida: https://www.hedbergfoto.se/

Hej, vad kul att du hittat hit! Amanda är mitt namn och jag är en fotograf från Norrtälje som fotograferar bröllop, porträtt av olika slag samt tar drönarfoton. Du kan boka en porträttfotografering med familjen, som par, för att föreviga gravidmagen eller om du till exempel vill ha proffsiga bilder till CV:t. Jag tillverkar även hemsidor enligt önskemål.

Jag föredrar att fotografera utomhus för härliga bilder med naturligt ljus, gärna timmarna precis innan solen går ner. Kom gärna med förslag på fina platser ni gillar. Platser med en neutral bakgrund färgmässigt är det allra bästa, så som ängar, fält eller en glänta i skogen där solen lyser igenom. Handlar det om en vanlig porträttfotografering och regnet öser ner går det att boka om till ett nytt utan extra kostnad. Vid bröllop försöker vi ha minst en back up-plan så som en fin lokal, ett stort träd att stå under eller helt enkelt paraplyer.

Vid fotografering med barn är det bra att tänka på att välja den tid på dagen som passar bäst för barnet. Om ni känner på morgonen att barnet inte är helt piggt, ring mig så bokar vi en ny tid! Vill ni så kan ni ta med en favoritleksak eller ett gosedjur. Vi leker, busar och har en rolig stund tillsammans. Genuina bilder är så mycket roligare än stela leenden och poser!

Kläder då? Ta på er det ni tycker är fint och trivs i. Ett tips är att välja ljusa matchande kläder:  naturfärger, vitt, grått och pastell blir fint på bild. Undvik för starka färger, mycket mönster och kläder med tryck för att inte ta fokus från era ansikten.  Är ni osäkra på vad ni ska välja? Ta jättegärna med ett ombyte så hjälps vi åt! I gravidfotograferingarna ingår klädbyten från min klänningsgarderob, se här.

När fotograferingen är över börjar nästa del av jobbet för mig – efterarbetet. Jag lägger minst lika många timmar vid datorn efteråt och ger varje bild lite extra kärlek. Bilderna får ni tillgång till i erat egna webbgalleri via Pixieset. Ni får rättigheter att framkalla bilder, göra fotoböcker och lägga upp bilderna på sociala medier, men glöm inte att ange “Fotograf: hedbergfoto.se” vid publicering.

Jag skulle bli så glad om du väljer just mig för att föreviga något av de viktigaste ögonblicken i ditt liv.  Vi hörs!

HEDBERG FOTO | Norrtälje | Amanda Hedberg