RoslagsbroBilSmide_A

Roslagsbro Bil & Smide

Hemsida:

Mekonomen Bilverkstad

Norrtälje / Roslagsbro, Nedra Söderbyvägen 35

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad! Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Har du frågor eller funderingar angående din bil är du välkommen att svänga förbi så besvarar vi gärna dessa över en kopp kaffe.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer – garantin fortsätter att gälla, oavsett vad biltillverkarna säger. Ta första steget mot ett enklare billiv – välj oss när det är dags för service eller reparation nästa gång. Välkommen!

Öppettider

MÅNDAG: 07:30 – 16:30
TISDAG: 07:30 – 16:30
ONSDAG: 07:30 – 16:30
TORSDAG: 07:30 – 16:30
FREDAG: 07:30 – 16:30
LÖRDAG: Stängt
SÖNDAG: Stängt